Jag har troligen inte berättat det tidigare, men jag sitter i styrelsen i min bostadsrättsförening. Ja, jag vet – det blev inget husköp som jag har pratat om i tidigare inlägg. Istället blev det som sagt en lägenhet, men lika nöjd är jag för det. När vi nyligen skulle genomföra ett stambyte inom föreningen blev jag varse om en sak – hur viktigt det är att ha en pålitlig fastighetsprojektledare. Så låt mig berätta mer om detta! 

Bakgrund

I föreningen där jag bor ingår det ett 80 tal lägenheter som alla från början av 50-talet. Det knappt skett några renoveringar, vilket däremot har ändrats sedan styrelsen har fått nya medlemmar som är mer aktiva. Jag är en av dem.

Då vi väl hade påbörjat en del andra uppfräschningsprojekt, tänkte vi att det också skulle vara en bra idé med stambyte. Det hela blev mycket komplext och vi insåg snabbt att vi hade all den kunskap som behövdes.

Vi började då leta efter någon som kunde bistå som fastighetsprojektledare, vilket vi så småningom gjorde. Därefter gick allt mycket smidigt och samtliga av våra behov tillgodosågs – smidighet och professionalitet rakt igenom.

Anledningen till att jag ville dela med mig utav denna historia var för att jag fått höra riktiga mardrömshistorier från andra i styrelsen. Där de haft väldigt dåliga erfarenheter från stambytningsprojekt, vilket jag är säker på att många där ute också fått erfara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + tre =