Nej, vi menar inte att mobilen kommer att ersätta en arkitekt eller hantverkarna. Däremot finns det appar som kan hjälpa dig att planera, kommunicera och föreställa dig hur dit projekt ska genomföras senare ska bli. I det här inlägget tänkte vi tipsa dig om några av våra favoritverktyg inom den nya teknologin.

PadCAD I den här appen kan du lätt skapa egna ritningar. Som sagt så kommer det inte att ersätta en arkitekts men det kommer att hjälpa dig att visualisera och skapa dina egna idéer och planlösningar. Genom appen kan du även exportera dina ritningar.

Ta hjälp av mobilen, läsplattan och olika appar när du ska planera och genomföra dina olika byggprojekt och drömmar.

Home Design 3D Efter att ha gjort själva planlösningen så kan det kanske vara kul och se hur det skulle kunna se ut i 3D också. Då kan du använda den här appen. Här kan du dekorera och layouta olika rum med fönster, dörrar, möbler och golv.

Houzz Interior Design Ideas  I den här appen kan du inspireras av en mängd olika idéer och bilder. Appen är dessutom snygg. Appen fungerar givetvis bra när du bara ska renovera om ett rum, för att testa nya lösningar.

När du väl har kommit så här lång så behöver du en app för alla dina listor och listor kommer du att behöva när du ska genomföra ditt projekt. Det gäller oavsett hur många som är inblandade, de kommer att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Wunderlist är den app som brukar rekommenderas som den bästa för detta idag. Den är pålitlig och bra och därför rekommenderar även vi den.

Skulle du få dessutom få problem med mobilen så erbjuder den här sidan en hel del hjälp.

Vi önskar dig all lycka till med inspirationen och förverkligandet av dina idéer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =